Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

AK Parti İlçe Başkanı Sever: Milletin adamını seçen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”

AK Parti İlçe Başkanı Sever:  Milletin adamını seçen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi hakkında değerlendirmede bulundu.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferi hakkında değerlendirmede bulundu.
Sever, sandıktan çıkan sonuçla eski Türkiye’ye dönüş yolunun kapatılarak, yeni Türkiye kararının verildiğini açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Cumhurbaşkanı olması ile ilgili olarak ilk açıklamasını parti binasında yaptı.
“Milletin adamını seçen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşan Sever, “Hiçbir başarı tesadüfi değildir, Başbakanımız Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinde destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sever: “Çalışmalarımıza destek verenlere teşekkür ediyorum”
Erdek’teki Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına katılan partililerini de unutmayan Sever, işi gücünü bırakarak kendilerine destek vermek üzere mahalle mahalle dolaşan başta Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan olmak üzere meclis üyelerine, yönetim kuruluna ve parti üyelerine teşekkür etti.



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false